marți, 22 martie 2011

HAGI Afara =>Galata in culmea fericirii :)

Hagi dat afară de la Galatasaray!? Fraţii Becali infirmă. 84% dintre suporteri vor ca "Regele" să plece

Potrivit canalului Lig TV, postul care deţine drepturile de televizare pentru campionatul Turciei, Gică Hagi a fost demis din funcţia de antrenor al lui Galatasaray, informează cotidianul "Fanatik".
Această decizie a fost luată după o şedinţă a conducerii în care au fost analizate rezultatele slabe ale echipei din acest sezon. Potrivit celor de la Lig TV, locul lui Hagi va fi luat de Tugay Kerimoglu, secundul tehnicianului român.
Contactat de GSP TV, Ioan Becali a negat informaţiile: "Am vorbit cu Hagi acum două ore, mîine are antrenament, nu se pune problema să fie dat afară. Nu există nici o şansă ca el să plece. Ieri am fost în Turcia şi sînt convins că el va continua pînă la finalul sezonului", a precizat procuratorul.

Preşedintele clubului, Adnan Polat, a declarat însă la finalul unei şedinţe de o oră şi jumătate a Consiliului de Conducere că acest subiect nu s-a discutat. "Am discutat despre Adunarea Generală ce va avea loc la sfârşitul săptămânii. Nu am vorbit despre antrenorul Gheorghe Hagi. Ştirile apărute în presă nu reflectă adevărul", a spus Polat, conform Mediafax.

Întrebat dacă Hagi va rămâne la conducerea tehnică a echipei, Polat a răspuns: "Nu vreau să intru în astfel de polemici".

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu